Amla

20001

Amla prah se uporablja tudi kot zelišče za zdravljenje las.  Preprečuje staranje las naravno in spodbuja rast las in izboljša njihovo ohranitev.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 9,70

Amla v prahu Radico je iz kontrolirane ekološke pridelave, ki se uporablja za nego las in lasišča. Amla v prahu Radico je Preprečuje staranje las naravno, ter spodbuja rast las in izboljša njihovo ohranitev. Amla, znana tudi kot indijska kosmulja, se pogosto uporablja v tradicionalni indijski medicini – ajurvedi. Lasem daje lesk, krepi lasne korenine, preprečuje njihovo izpadanje in prezgodnje sivenje. Pri barvanju las s kano, indigo in amlo poglobimo intenzivnost rjavih odtenkov, ki jih dobimo z mešanjem kane in indiga. Amlo v prahu proizvaja indijsko podjetje Radico pod strogim nadzorom kakovosti in higienskih pogojev v skladu z mednarodnimi standardi. Podjetje Radico je za kakovost svojih izdelkov prejelo že več prestižnih mednarodnih nagrad.

INCI: Alma oz. Indijska kosmulja (Emblica Officinalis)

Certifikat: Ecocert, USDA Organic, India Organic.

Vsebuje: 100g prahu

Shranjuj v suhem in hladnem prostoru

Proizvajalec: Radico Noida Indija

Amlo zmešamo z vročo vodo v razmerju 1:3, da dobimo  zmes podobno kot jogurt. Pripravljeno mešanico TAKOJ nanesemo po celotni dolžini las. Nanašamo od lasnih korenin do konic.. Za optimalen rezultat pustimo zmes delovati čez noč, sicer eno uro. Uporabite plastično kapo. Izpiramo lase, dokler ne teče čista voda. Pri izpiranju pazimo, da amla ne zaide v oči.

Amla

Amla

Amla  (emblica officinalis) je zelo močen antioksidant ! Pomaga, da barva prodre v las in deluje proti sivenju. Amla je užitno sadje, visoko cenjeno zaradi visoke vsebnosti vitamina C kot tudi zaradi dragocenega olja, pridobljeno iz semen in vlaken, ki se uporablja kot zdravljenje lasišča in izpadanja las. Pomaga, da barva prodre v las in deluje proti sivenju.