Indigo

20004

Indigo je popolnoma čista oblika indigo barve.  Varna za uporabo kot barva za barvanje las. Indigo prah se uporablja za poglobitev intenzivnosti  barve las. Oksidira, kadar je izpostavljen zraku in vodi , ko se zmeša s toplo vodo je pripravljen za uporabo. Deluje antiseptično.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 9,70

Indigo je popolnoma čista oblika indigo barve.  Varna za uporabo kot barva za barvanje las. Indigo prah se uporablja za poglobitev intenzivnosti  barve las. Oksidira, kadar je izpostavljen zraku in vodi , ko se zmeša s toplo vodo je pripravljen za uporabo. Deluje antiseptično. Indigo lahko trenutno povzroči občutek blagega draženja na lasišču ali koži, kar je normalno. Zelo malo ljudi so občutljivi na indigo.Priporočamo, da opravite testobčutljivosti in nanesete indigo na kožo za 30 minut.

INCI: 100 % organski indigo (Indigofera Tinctoria)

Certifikat: Ecocert, USDA Organic, India Organic.

Vsebuje: 100g prahu

Shranjuj v suhem in hladnem prostoru

Proizvajalec: Radico Noida Indija

Indigo zmešamo – razmerje  1:3  s toplo vodo do 70 °C, da dobimo zmes jogurta. Pripravljeno mešanico takoj nanesemo na oprane lase. Barvamo od lasnih korenin do konic. Za dosego optimalnega rezultata zadostuje, da pustimo barvo delovati eno uro, lahko pa jo pustimo učinkovati tudi do treh ur. Uporabite kapo. Operite lase dokler od  las ne teče čista voda in uživajte v prednostih organskega indiga.

Indigo

Indigo

Indigo se uporablja za barvanje las, hranjenje in deluje antiseptično.